Officemanagement

Mijn brede kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik snel en zelfstandig te werk kan gaan binnen jouw organisatie. Op het gebied van officemanagement kan ik op verschillende manieren jouw bedrijf of organisatie ondersteunen.

Uitleg officemanagement

Op het gebied van officemanagement kan Luna office- en projectmanagement de volgende werkzaamheden voor je uitvoeren:

  • Freelance / interim officemanagement support
  • Coördinatie van het secretariaat
  • (Her)inrichten / projectoptimalisatie van secretariaat
  • Allround secretariële ondersteuning

Zoekt je ondersteuning bij werkzaamheden die hierboven niet vermeld staan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag met je in gesprek.

 

Cynthia Heerink is een geweldige samenwerkingspartner. Samen met Cynthia heb ik verschillende workshops gemaakt en gegeven. Of het nu gaat over netwerken, verbinden of LinkedIn, iedere keer wordt er weer een kwalitatief goede workshop gegeven. Cynthia komt haar afspraken na en is zeer goed in het aanbrengen van structuur en het maken van een planning.

 

Simone Jansen, SJ Coaching & Recruitment

 

In de rol van Project Officer heeft Cynthia Heerink aan de basis gestaan van de oprichting en ontwikkeling van het Project Office van SURFmarket. Hiermee heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van projectmatig werken (en denken) binnen SURFmarket. Naast de zeer goede ondersteuning richting de projecten en programma's, heeft Cynthia actief meegewerkt aan het professionaliseren van zowel het Project Office als de project- en programmaprocessen binnen SURFmarket en SURF. Cynthia kenmerkt zich in een grote mate van enthousiasme, flexibiliteit en kennis. Altijd weer bereid om er de schouders onder te zetten. Met haar werkwijze en houding wist ze deuren te openen die voor anderen gesloten bleven. Prettig kritisch en een zeer waardevolle teamspeler. Dank voor je inzet, bijdrage en plezierige samenwerking.

 

Tom van Veen, Innovatie Manager SURFmarket

Cynthia is één van die goeie perfectionisten. Zij begrijpt en doorziet heel snel waar de noodzaak voor verbetering ligt. Zij heeft veel oog voor details, een strakke planner en uitstekende organisatie skills. Veel ervaring in de IT wereld zodat zij haar werk nog beter kan doen. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk voor samenwerking, is zij een humorvolle, gezellige dame. Bij de Doetinchemse Uitdaging zit zij als vrijwilliger in de evenementen commissie en is inmiddels onmisbaar daar gebleken. Niks is haar teveel om aan te pakken, wat in vrijwilligersland heel fijn is. Een echte aanpakker en ontzorger op hoog niveau. Heb je iemand nodig die snel aanpakt en voor resultaat zorgt, moet je bij Cynthia zijn.

 

Caroline Buse, Manager Doetinchemse Uitdaging

Ik heb Cynthia leren kennen als een professionele, enthousiaste en niet geheel onbelangrijk een gezellige dame. Zij weet van aanpakken en niets is te veel. Tijdens onze samenwerking heb ik ook veel van haar mogen leren op het gebied van projecten/programma's. Daarnaast heeft zij veel oog voor details en weet ze op de juiste momenten in te grijpen. Cynthia is met recht een aanwinst voor elke opdrachtgever! Het feit dat ze teruggevraagd wordt bij opdrachtgevers bewijst dat ze goed is in wat ze doet. Cynthia, nogmaals bedankt voor de samenwerking!

 

Monique Boer, BOSS 4 U (freelance assistent en projectondersteuner)

Contactformulier

Heb je een vraag over wat Luna office- en projectmanagement voor jou kan betekenen? Laat via onderstaand formulier je vraag achter en binnen 1 werkdag krijg je reactie op je bericht.

2 + 10 =

Adres

Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

E-mailadres

Telefoonnummer

06 20 99 86 25

Adres

Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

 

E-mailadres

Telefoonnummer

06 20 99 86 25